0 (534) 708 82 83
Kocaeli Öncü Duşakabin
Plastik Kabinde Şok Kampanya!!!
Plastik Duşakabin imalatçı firma olarak sizlere özel kampanya hazırladık. Başka yerde bu şekilde fiyatları bulamazsınız. Kampanyamız sınırlı süre içerisinde geçerlidir.
KAMPANYA DETAYLARI

İdevit Satış Temsilcisi

İdevit Satış Temsilcisi

İdevit Satış Temsilcisi olarak sizlere daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilmek adına açtığımız teşhir salonumuzda Banyo Dolabı ve klozetleri görebilirsiniz. Klozet ve lavabo çeşitlerimizi İdevit marka kullanıyoruz. Dünyaca tanınmış markalar arasında yer alan İdevit ile yapılan anlaşmalar sonucunda firmamız bünyesinde satılan Klozet, lavabo ve hela taşı gibi ürünlerin satışına başladık.

Müşterilerimizden olumlu yorumlar aldığımız bu girişim ile çok daha uygun ve daha kaliteli ürünleri sizlere sunmayı hedeflemekteyiz. Kocaeli Duşakabin sektöründe hem imalat hem de bu şekilde satış reyonu olan fazla firma olmadığından, daha kaliteli ürünleri sizlere sergilemeyi hedeflemekteyiz. Öncü Duşakabin olarak en önemli amaçlarımız arasında müşterilerimize uygun ve kaliteli ürünleri ulaştırmak vardır. Uygun Klozet arayan müşterilerimizin uğrak noktası olmayı hedeflemekteyiz. Sadece klozet değil. Uygun Duşakabin veya farklı banyo aksesuarları ile de sizlere yardımcı olmaktayız.

İdevit denildiğinde aklımıza kalite gelmektedir. Ürettiği farklı ürünler ile Dünya sektöründe adından sıkça bahsettiren İdevit ürünleri teşhir salonumuzda görebilirsiniz. Ürettiği ürünlerin arkasında duran ve kesinlikle hata ve kusurlu ürünleri birebir değişim yapan fabrika yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerde aldığımız birebir değişim garantisinden sonra siz değerli müşterilerimize İdevit ürünlerini sunmaya karar verdik.

11 Nisan 2022
418 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bizi Arayın!