0 (534) 708 82 83
Kocaeli Öncü Duşakabin
Plastik Kabinde Şok Kampanya!!!
Plastik Duşakabin imalatçı firma olarak sizlere özel kampanya hazırladık. Başka yerde bu şekilde fiyatları bulamazsınız. Kampanyamız sınırlı süre içerisinde geçerlidir.
KAMPANYA DETAYLARI

Mermer Tekne İmalatı

Mermer Tekne İmalatı

Mermer Tekne imalatı, Kocaeli’de Düşakabin Firmaları arasında daha önce yapılmayanı yapıyoruz. Evet Yine Biz…Yine Öncüyüz. Mermer Tekne Yapıyoruz. Firmamız bünyesinde hazırladığımız Mermer tekneler oldukça beğeni kazandı. Evinizde bulunan tekne ile sorunlar mı yaşıyorsunuz? Tekne de kararma ve sararma mı oldu? Eğer zeminde banyo yapmak istiyorsanız ve nasıl yapılır acaba şeklide sorularınız varsa, bu konuda cevapları bizde bulabilirsiniz.

Bende Mermer Tekne Yaptırabilirmiyim ?

Kafanızda bu şekilde bir soru varsa eğer, cevabı kesinlikle EVET. Çünkü biz özel ölçüye göre mermer tekne yapıyoruz. Banyonuzda duşakabin ebatları ne olursa olsun, istediğiniz ebatlarda mermer zemin yapılabilir. Üerine de istediğiniz ölçülerde Duşakabin yapabiliriz. Kocaeli Duşakabin imalatçılarından olan ÖNCÜ Duşakabin firması olarak daha birçok üründe öncü olmaya devam edeceğiz.

Mermer Tekne imalatı yaptığımızdan dolayı çok farklı ebatlarda ürün teslimi yapabiliyoruz. Çok avantajlı bir ürün olduğundan son zamanlarda birçok müşterimiz tarafından beğenilerek uygulatılmıştır. En önemli özelliklerinden bir tanesi zeminde tek parça doğal taş bulunmasıdır. Yani derz yaptırma gibi bir sorununuz yok. İlerleyen dönemlerde derzlerin erimesi veya kararması gibi bir sorun da yok . Bu sebeplerden dolayı çok tercih edilen ürünlerimiz arasında kendine önemli bir yer edinen Mermer Tekne ilerleyen dönemde birçok eve girecektir.

Artık tekne istemiyorum diyen müşterilerimizin sayısı her geçen gün artmaktadır. Bizde bu sorunu inceleyerek kalıcısı bir çözüm bulduk. Tamamen doğal taştan imal edilmiş. Tek parça olarak hazırlanmış. kesinlikle ek olmadan montaj yapılabilen, 2 cm kalınlığında mermer levha dan üretişmiş tek parça mermer altlıklar müşterilerimiz tarafından oldukça beğeni toplamıştır. Sizde eğer bu şekilde bir ürün isterseniz iletişim adreslerimizden bize ulaşabilir ve teşhir salonumuzda bulunan uygulamalı ürünü görebilirsiniz. Ayrıca aşağıda ki resim galerisinde birkaç tane teslim ettiğimiz uygulamayı görebilirsiniz.

Fotoğraf Galerisi
11 Nisan 2022
444 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bizi Arayın!