0 (534) 708 82 83
Kocaeli Öncü Duşakabin
Plastik Kabinde Şok Kampanya!!!
Plastik Duşakabin imalatçı firma olarak sizlere özel kampanya hazırladık. Başka yerde bu şekilde fiyatları bulamazsınız. Kampanyamız sınırlı süre içerisinde geçerlidir.
KAMPANYA DETAYLARI

Öncü Duş Yeni Yerinde

Öncü Duş Yeni Yerinde

Öncü Duş Yeni Yerinde,

Showroom Açıldı, Kocaeli duşakabin firmaları arasında uzun zamandır faaliyet gösteren Öncü Duşakabin olarak, siz değerli müşterilerimize ürünlerimizi gösterebilmek ve daha iyi hizmet sunabilmek için yaptığımız çalışmalarımız sonuç verdi ve Ürün Teşhir Salonumuzu Açtık.

Kocaeli Duşakabin imalatı ile alakalı yoğun olarak uzun zamandır çalışan Öncü Duşakabin artık teşhir salonu üzerinden direk müşterilerimize hizmet sunmaya devam edecek. Duşakabin imalatı konusunda ki engin tecrübelerini müşterilerimiz ile paylaşacağı bir teşhir salonunu açmaktaki en büyük gayemiz, Direkt müşterilerimize ulaşarak aracıları ortadan kaldırmak. İmalat sektöründe oluşan buhrandan sonra müşterilerimizin cebini düşünmek en öncelikli hedeflerimizden olmuştur.

Öncü Duşakabin olarak her zaman müşteri odaklı çalışmalarımızı sürdürdük. Bu sebepten direk müşteri odaklı çalışmalarımıza yoğunlaşmış durumdayız. Bu şekilde ki çalışmalarımız sonuç verdi ve müşterilerimizden olumlu yorumlar aldık. Severek yaptığımız İşimizi severek yaptığımızdan dolayı daha özverili çalıştığımızı belirtmek isteriz.

Fotoğraf Galerisi
11 Nisan 2022
449 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bizi Arayın!